Kleine beurt bij Vakgarage Van Leeuwen in Noordbroek

Bij Vakgarage Van Leeuwen wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Leeuwen niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Leeuwen voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Noordbroek altijd langs Vakgarage Van Leeuwen om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Noordbroek? Kom dan langs Hoofdstraat 37 in Noordbroek (Groningen). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanleeuwen.nl of bel naar 0598-453231.

Contactgegevens

Vakgarage Van Leeuwen
Hoofdstraat 37
9635 AS Noordbroek

tel.: 0598-453231
mail: info@vakgaragevanleeuwen.nl